Cebula to stan umysłu takie mamy forum.

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Cebula to stan umysłu takie mamy forum. » Sport, rekreacja i turystyka » Wędkarstwo- pogaduchy.

Wędkarstwo- pogaduchy.

Posts 1 to 8 of 8

1

Witam serdecznie zapalonych miłośników wędkowania :) Stoję przed wyborem nowego oprzyrządowania do moich wędek. Nie bardzo wiem jakie profesjonalne kołowrotki wędkarskie wybrać. Wszystkie porady są mile widziane, z góry dziękuję :)

0

2

Ja raczej nie patrzę na marki tylko wybieram takie ze średniej półki cenowej i zawsze sprawdzają się całkiem dobrze.

0

3

ja łowię na tyczkę, tzn bez kołowrotka

0

4

No ja lubię moczyć kija naprawdę świetna sprawa warto sobie ogarnąć dobry sprzęt i wybrać się na ryby.

0

5

No ja wszystko zamawiam sobie online powiem wam że to dobra opcja taki sklep internetowy spoko sprawa. Warto sobie to tak rozwiązać.

0

6

No ja własnie sobie też ogarnąłem taki sklep online i powiem ci że to spoko sprawa łatwiej i wygodniej

0

7

Ja mam sprzęt wiekszość firmy jackson i powiem ci sprawdza się w boju nie raz jakiegoś szczubla złapało się wiec jakaś tam wprawa jest.

0

8

Powiem ci że ja mam różne no name takie firmy i też dobrze się sprawdzają kołowrotki oraz inny sprzęt większość z bazaru ale daję radę nawet na liny konkretne

0

You are here » Cebula to stan umysłu takie mamy forum. » Sport, rekreacja i turystyka » Wędkarstwo- pogaduchy.