Cebula to stan umysłu takie mamy forum.

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

Jazda rowerem.

Posts 1 to 9 of 9

1

Witam serdecznie zastanawiam się nad zakupem rowera no i czy znacie może jakiś         profesjonalny serwis rowerowy w krakowie  w razie co? Wiadomo jak to  jest, zawsze może być coś nie tak i będzie trzeba taki serwis odwiedzić, z góry dzięki za polecenie!

0

2

No własnie ja się zastanawiam nad takim serwisem który będzie mi dobrze i solidnie serwisował rower wrzucając do niego dobrej marki osprzęt a nie jakieś tanie zamienniki.

0

3

Ja lubie śmigać kupiłem sobie teraz rower wyczyonwy za 3500 i powiem wam że naprawdę świetna sprawa warto sobie ogarnąć ten temat.

0

4

No właśnie ja też bym potrzebował oddać do serwisu swój rower ale pewnie cena naprawy będzie duża i do tego jeszcze wycentrowane koła i trochę tego będzie tylko koszty same

0

5

Ja sobie wiele rzeczy sam robię. Na youtube jest sporo pomocnych filmów.

0

6

Przed wiosną oddam tam swój rower żeby sprawdzili czy wszystko jest z nim ok.

0

7

Ja lubie na rowerze crossowym jeździć po ulicach i w terenie górzystym w lesie fajnie się jeździ wybrałbym się w  jakąś trasę.

0

8

Ja na rower chciałbym się wybrać tylko u mnie właśnie terenu do jazdy nie ma wiec jest lipa trochę bo po polach jeździć to nie bardzo

0

9

No ja to właśnie wybieram się na przejażdżkę rowerem powiem wam że naprawdę spoko sprawa jest jeździć sobie rowerem zwłaszcza jak mamy ładną pogodę wtedy można śmigac

0