Cebula to stan umysłu takie mamy forum.

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Cebula to stan umysłu takie mamy forum. » Dom i ogród » świece ozdobne

świece ozdobne

Posts 1 to 8 of 8

1

lubicie świece ozdobne sklep internetowy icandle ma interesującą ofertę na nie. zamawiajcie póki są zniżki ;)

0

2

z kolei tutaj zamówicie sobie świeczniki kare design, akurat są w promocji. świeczki przecież muszą w czymś stać ;)

0

3

co myślicie jakby kilka świeczek podwiesić ? wyglądałyby jak te latające z harrego pottera :D

0

4

Mam takie zapachowe świeczki w domu świetna sprawa to jest. Warto sobie odświeżyć w domu powietrze i dlatego warto stosować te świeczki.

0

5

cudownie wyglądają lampiony na świece, w powietrzu wszystko wisi i robi oszałamiający klimat. Jak lubisz świece to wypróbuj te lampiony, podejrzewam że na pewno ci wpadną w oko :)

0

6

No ja właśnie takie świece sobie chciałem kupić do domu bo jednak naprawdę warto mieć ładny zapach w domu a takie świeczki właśnie fajny zapach generują.

0

7

Świeczkami nic nie ozdobisz lepiej kupić jakieś normalne ozdoby figurki jakieś albo też taśmy led światło bardzo dobrze ozdabia i nadaje się na kontrast.

0

8

No fajna sprawa właśnie mam zamiar sobie też takie ledowe tamśy zamówić. Spoko sprawa właśnie żeby sobie ogarnąć ten temat i sobie ledowe taśmy zamówić.

0

You are here » Cebula to stan umysłu takie mamy forum. » Dom i ogród » świece ozdobne