Cebula to stan umysłu takie mamy forum.

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Cebula to stan umysłu takie mamy forum. » Dom i ogród » Jakie płytki

Jakie płytki

Posts 1 to 8 of 8

1

co sądzicie o płytkach opoczno pret a porter? warto je zakładać ?

0

2

oczywiśćie że warto, opoczno  to najlepsza polska firma, a jak wiemy z klasyki filmowej, najlepsze jest to co polskie

0

3

No ja ci powiem że opoczono to dobra opcja ja miałem cerasint i powiem ci ze sypały się ze ścian szybko wiec te opoczno beda dobre.

0

4

jeśli szukasz niestandardowego rozwiązania to polecam ci płytki opoczno avangarde. mają nietypowy wzór, przez co są rzadko spotykane, co nie znaczy że są gorsze ;)

0

5

Nie ma to jak dobre płytki ostatnie co miałem jakieś bazarowe za grosze to mi się połamały na ścianie nie wiem nawet od czego ale podejrzewam że od temperatury.

0

6

Powiem ci że płytki to dobre są paradyż ja mam takie w łazience i kuchni i dobrze się sprawują wiec nie wiem po co kombinować z innymi

0

7

No tam nie patrz na model tylko jak wyglądają a własnie fuga robi dużą robotę. Właśnie warto sobie ogarnąć.

0

8

U nas w kuchni położyliśmy kafle i genialnie służy nam do nich mop parowy. Znalazłam taki w outlecie agd https://bazarowisko.pl/outlet-agd-do-do … opy-parowe w bardzo atrakcyjnej cenie i znanej marki. Niczym się nie różni praktycznie od tego z salonu oprócz ceny (w outlecie oczywiście taniej ;)

0

You are here » Cebula to stan umysłu takie mamy forum. » Dom i ogród » Jakie płytki